måndag 12 september 2011

{ Sötaste 5-åringarna }

Förra veckan va det fotografering på förskolan och numera kan man få bilderna lågupplösta till kameran bara ett par dagar senare. Verkligen bra för visst väntar man spänt efter att få se hur ens sötnos blev på bilden... :)

Antonia blev sååå söt (tycker den stolta mamman) men hon ser alldeles för stor och "redig" ut - hon är ju min lilla tjej och så ser hon ut som hon praktiskt taget går i skolan. Hua va tiden går... var är den där knubbiga lilla godingen med fjunigt hår, stora runda ögon och dregliga lilla leende... som bortblåst! Fast alla åldrar har sin tjusning och jag tror jag sagt i alla åldrar och stadier att nu är hon nog i den bästa åldern... kanske att jag inte säger det om tonåren ;) men det är ju ett tag dit - tackolov! *skratt*
Min älskade systerdotter blev så här söt på sin bild! ♥ Vilka fina tjejer vi har!Snart kommer en liten uppdatering och utvärdering av helgen så "stay tuned".

Kram
Emmeli

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Morfen sa...

Sötistjejer! Du ska se när de börjar skolan sen vad stora de blir på en gång och vad ännu mer fort tiden går. Jag trodde inte på de som sa samma sak till mig, men jag kan inte annat än instämma nu. Njut här och nu! Håller med dig om att varje ålder har sin tjusning, det är verkligen så.. hehe, men ja vi får väl se om vi vill byta in dem om några år, man ser ju inte fram emot tonåren precis! Kram på dej fina Emmeli!

Related Posts with Thumbnails