onsdag 7 december 2011

{ 40.000 }


Tyckte denna eminenta siffra va värt ett eget inlägg - inte klokt att jag har haft 40.000 besökare på min blogg sen jag började för snart två år sen... jag ska klura lite på någon tävling här framöver - hoppas ni är med och firar med mig då genom att delta! ♥ Lovar att jag ska plocka ihop finfina saker till vinnaren! ;)

Stor Kram till alla Er som besöker min sida och framförallt ni som återkommer och lämnar ett avtryck efter er... jag har varit på tok för dålig för att springa runt och kommentera själv men jag vet ju hur mkt det är värt så from nu - fram till jul ska jag kommentera minst 10 bloggar om dagen, vad sägs om det? :)
 
 


PS. Förresen, blev ju nyfiken på när jag firade 20.000 besökare och gick tillbaka och hittade inlägget, som va skrivet 3 januari i år så man kan säga att jag har i snitt 20.000 besökare per år... får hoppas att det fortsätter så för man kan ju inte sticka under stol med att det blir lite extra roligt att blogga när man ser att man har några som besöker den! ;)

3 kommentarer:

La Vikinga sa...

OK, jag röstar på... vänta lite nu... jo jag tar foto nummer två!

Hur vågade du lägga upp det första till allmän beskådan förresten...

Charlotta / La Vikinga

vars blogg du gärna får besöka någon dag när du har gjort dina andra 9...

Morfen sa...

Hahahahaha, jag tänkte "nä nu jäklar har hon gjort en misslyckad läppförstoring" om första bilden. Vilken TUR att det inte var det. :D Du ser hysterisk och fantastisk rolig ut, tack för ett gott skratt. Värsta bästa snyggispinglan på andra bilden! :) Kram på dig och grattis till alla besökare!

Michaela sa...

Kul med så många besökare!! :D det är inte illa!

Jag tror inte att det var någon olycka. jag misstänker att långtradaren längst fram i ledet hade sommardäck eller liknande. Och eftersom det var så halt igår vågade ingen börja köra om.. haha. Men men. Det är viktigt att lära sig att ha tålamod ibland också ;)

Ha en toppendag härliga Em!

Related Posts with Thumbnails