torsdag 8 december 2011

{ Ceriserosa är den nya julfärgen! }


Mamma hon vet hon - att jag inte är någon röd person och förra helgen hade hon köpt en supervacker ceriserosa julstjärna till mig, så fin är den... det är lite mindre stjärnor och många och jag är skiträdd att jag ska sabba den för jag har inte så god hand med blommor... antingen glömmer jag bort att vattna eller så är jag så rädd att de blir för torra att jag övervattnar dem... men denna vårdar jag ömt. ;)

Så ni som sett bilder från tidigare jular vet att det inte är mkt rött pynt ens under julen... en och annan liten tomte får väl vara röd men annars ratar jag det... ceriserosa är den nya julfärgen -visste ni inte det? :D I alla fall hemma hos oss och det är så läckert tillsammans med det vita och silvriga...

På söndag ska jag och Antonia klä granen och jag ska ha julstädat så att jag sen kan fota och visa vad jag menar! ;)

Visst är julen helt fantastisk! :D

Kramis på Er! ♥

3 kommentarer:

Linda sa...

Hihi, så fin! Min sambo är en sån där gammalmodig typ, jag brukar kalla honom för pensionären, som vill ha en traditionell jul. Jag sköter visserligen allt annat julpynt, men han ger inte med sig när det gäller granen. Det är bara att bita ihop och ha det barriga eländet inne med en massa fult krafs på. Kanske kan jag köpa på mig lite snygga kulor ändå, hehe, men det blir ju inte alls lika bra ändå med en grön gran.

Kramar

Michaela sa...

Haha roligt med rosa! Har förstått att du är en ROSA person ;)
Jag gillar inte rött heller. Jag är mer en vit-jul-person! Älskar kristall, knaster, glitter, glas, vitt vitt vitt :) En riktigt snöig VIT och kall jul - det är min absoluta favorit, med lite inslag av gammaldags jul :) Hoppas det börjar snöa igen snart, julstämningen är inte på topp, men men.. Man får göra vad man kan inomhus då - med pynt och sådär..

Ha det gott!

Malin sa...

I agree! Inget rött här hemma heller om jag får välja! I köket har jag cerice-turkos jul (du har kanske sett i min blogg), i vardagsrummet är det cerice-lila-silver som gäller. Även granen har fått nytt pynt från topp till tå i år, lila och rosa julkulor, silvriga girlanger och stjärnor. Man kan ju inte förstöra hela inredningen pga gamla trötta julröda tomtar som ändå ingen tycker är speciellt fina ;-)

Related Posts with Thumbnails