torsdag 8 december 2011

{ Före- och efter: Tv-rum/allrum }


Tyckte det va dax att visa några fler före- och efterbilder på min husrenovering... här kommer allrummet, det rum vi sitter mest i... det går ihop med hallen. Här sitter vi och myser framför brasan, tvn och jag sitter och även med min laptop här... som just nu till exempel... brasan sprakar, tvn på som sällis och laptopen i knäet... mys på hög nivå! :)


FÖRE:


Eftersom jag älskar färg men oxå att det är relativt stilrent men ändå personligt så kände jag för att hålla allrummet i svartvitt med några små detaljer av rosa... det får en luftig känsla och det blir en snygg kontrast till alla färgglada rum jag har... :)

EFTER:Kanske ska berätta vad jag och mina medhjälpare har gjort (om det inte syns ;)).... här har vi lagt in ett askgolv, tapetserat om, målat tak, spis, tak- och golvlister samt spaljé.

Hade grym tur med tapeten som jag satt i dvd-skåpet... då det så gott som precis va den enda spillbiten kvar från tapeten och den passade! Kul att den kommer igen tycker jag. Golvlampan i förgrunden saknar rätt glödlampa men det är svårt att hitta en snygg som passar... det är ett loppisfynd som jag gjort om... mer om det i ett annat inlägg! :) Ps. Älskar gardinen... eller tyget rättare sagt! :DHär har jag tagit bilder på huset från varje ände... härifrån ser man allrummet, hallen och köket längst bort...


och här ser man allrummet och pysselrummet längst bort... i den änden finns oxå badrum, mitt och Antonias sovrum...


Det va allt för idag, hoppas att ni gillade det - jag gör det i alla fall, very mucho! ;)

2 kommentarer:

Lilo sa...

Du har jättemysigt och fint hemma! =)

Rebecca sa...

SÅ FINT!!! KRAM

Related Posts with Thumbnails