onsdag 18 januari 2012

{ Vårnyheter hos Mollys }


Gjorde som så att jag kopierade Lilo's härliga nyhetsbrev för att ni inte skulle missa dessa läckra vårnyheter som trillat in hos Mollys idag! Åååh va mkt fint Lilo har i Shoppen, man vill ju ha allt!


Bella BLVD
Nu hittar du den nya kollektionen "Spring Flings and Easter Things" i shoppen. En kollektion som passar till vår, sommar och så klart till påsken med harar och ägg! Du hittar mönstrade papper men även 12"x12" ark med stickers.


Some Odd Girl - Valentine
Some Odd Girl kommer här med en ny kollektion stämplar passande till bland annat "Alla hjärtans dag". Så klart även till annat... de är lika söta och fina som de brukar! Du hittar dem alla här i shoppen. Några exempel:

         


Nyheter på gång in...

CHA mässan i USA är snart här och efter den släpps fler och fler nyheter. Vi har koll hela tiden och försöker välja det bästa! Tipsa gärna om saker du vill se i Mollyshoppen. Påfyllning av cardstock, mist och lite annat är på gång förhoppningsvis redan nu i veckan.

Förresten... missa inte de superfina nya färgerna av bakers twine som kom in till shopen idag!Önskar er en fortsatt bra vecka!
Hälsningar Lilo

PS. Kika gärna i vår blogg. Den uppdateras dagligen med massor av inspiration och nyheter som du inte vill missa! =)


Betala med faktura, kort, Paypal eller förskott - välj själv!

Maxfrakt 49 kr
Fri frakt över 750 kr
(Upp till 2 kg inom Sverige)

Frakten korrigeras så klart nedåt vid lägre vikter!

http://www.mollysscrapbooking.se/

http://mollysscrapbooking.blogspot.com/


Hälsningar, en stolt DT för Mollys Scrapbooking!! ♥


Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails