torsdag 2 februari 2012

{ Före och Efter: Groventrén }


Hej!

Måste ju visa fortsättningen på mitt hus... har fortfarande några rum som ännu inte blivit visade med före och efterbilder. För att se de andra rummen klicka HÄR!


FÖRE:
Så här ser ni hur hallen såg ut på mäklarens bild. En grön delvis våtrumsväggtapet med blommor, en vårtrumsmatta i någon beighemelerad färg. De tidigare ägarna hade hatthylla och skohylla längst in till höger vilket jag tyckte va väldigt opraktiskt. Eftersom de hade ett torkskåp direkt innanför dörren.


EFTER:
Vad som har gjorts: Ny våtrumsmatta, ett riktigt "discogolv", vävtapet som jag målat med vit färg. Nya dörrar och handtag, målat taket och taklisterna. Satt dit ny fönsterbräda med svarta konsoler. Satt dit nya vitvaror som blev en tvättpelare och tog bort torkskåpet för att göra plats för jackor och skor.

Här ser ni krokar och förvaring för vantar, halsdukar och mössor som båda är inköpta på Svenssons i Lammhult. Resten av ytterkläderna som inte används så ofta hänger i klädkammaren (dörren närmst fönstret i groventrén). Vad som är kvar att åtgärdas är att måla dörren vit på insidan.

Gillar den stilrena och svartvita stilen i allmänutrymmen som hall och groventré... det gör ett lite lugnare intryck när man kommer innanför dörren..

Ha det så gott!

1 kommentar:

Linda sa...

Så fint det blev! Vilken skillnad! :)

Kram

Related Posts with Thumbnails