fredag 17 februari 2012

{ Min nya fina symaskin }

Wihooo! I onsdags hämtade jag hem min julklapp, denna superfina symaskin!! Den va så läcker, smart och hade en massa fina sömmar. Hon jag köpte den av instruerade mig hur man skulle göra för att det ska bli lätt och smidigt att börja använda den på en gång istället för att behöva läsa sig till allt. Tycker jag är bra service...

Den är ju så snygg och läcker! Nu måste jag bara komma på något roligt nytt projekt att sy, något enkelt och ändå användbart... har ni några tips på bra länkar med instruktioner/mönster på något jag kan börja med att sy? Vore jag jättetacksam!

Gäller ju att sätta igång medans man kommer ihåg hur man gjorde! ;)

Igår tog jag en föräldrardag, Antonia fick lite "sportlov" och jag fick lite gjort hemma, perfekt! Skottade av hemma, tvättade flera maskiner och städade huset så det luktade så där gott av skurmedel (älskar den doften) så härligt att gå runt och mysa i ett nystädat hem!

Sen kom mannen och åt middag med sonen. Antonia och hans dotter va hemma hos mig under dagen och hade så roligt ihop att jag knappt märkte av dem...

På kvällen hade jag en provsminkning för en brud som gifter sig nästa lördag, roligt!

Idag är det fredag, härligt - ser fram emot att se vad denna helgen har att erbjuda!

Trevlig helg!! ♥
1 kommentar:

Michaela sa...

Å wow va häftig!! Jag skulle egentligen också vilja ha en symaskin, det är ju inte helt fel att ha en hemma! Man vet aldrig om man behöver sy något... Ha en fin helg!!

Related Posts with Thumbnails