torsdag 9 februari 2012

{ Mot Stockholm för Mollys }


Hej på Er!

Ni må tro att jag saknat scrappandet när livet kommit emellan en tid... nu när jag äntligen tagit mig tid att sitta ner och pyssla bland alla fina saker jag fått och köpt från Mollys så blir man ju både tokig och frustrerad över att aldrig pyssla... så nu när jag väl kommit igång igen tänker jag inte tappa det...

För visst är det så att det alltid är lite svårare att komma igång efter en scrappaus... det flyter inte på riktigt lika bra, det tar längre tid att komma in i tänket igen osv...

Här kommer i alla fall min första layout för 2012:

Jag har använt ljuvliga kollektionen Random från Crate. I både papper, stickers, alfastickers, journalingkort och chipboard. Tycker att det är så lättscrappat att det finns så många varianter av en och samma serie och gillar man färgerna och papperna så vill man ju gärna ha resten oxå... jag gillar clean and simple, mkt färg och att det ska gå relativt fort att skapa en layout så för mig är det perfekt med kollektioner som har allt... åtminstone mellan varven sen är det förstås oxå roligt att matcha olika serier och tillverkare men det tar lite längre tid. ;)

Övrigt jag använt från Mollys är det fina rosa "pompom-snöret" som jag älskar, washitape, turkosa "Dress it up - glitter dots" och "Spool buttons" från Pink Paislee.

Det blev ganska mkt journaling på denna layouten eftersom jag ville ha med en liten historia om fotot så därför va det så bra att fästa dem med washitape så jag har möjlighet att läsa kortens fram och baksida när jag känner för det. :)

För massor av inspiration ta en kik i Molly-bloggen!
Ha det så gott och på återseende!

Stolt Designer för Mollys

1 kommentar:

Anna sa...

Kanonfin första layout för 2012

Vinterkramen Anna

Related Posts with Thumbnails