onsdag 4 april 2012

{ Fina flickor }

Hej på Er!


Förrförra helgen va jag på en efterlängtad scrapträff. Det har inte blivit några träffar nu på länge och förrförra veckan va jag så sugen på att få åka på träff och träffa andra pysseltokiga tjejer så på vinst eller förlust frågade jag trevliga Angelica på Hildas Rum (som anordnade träffen) om hon möjligtvis hade fått något återbud. Det hade hon inte just då men sen kom det ett i sista minuten och jag tänkte - nu måste jag åka. I synnerhet när det ligger så nära mig (6 mil).

Mycket riktigt hade jag en supertrevlig lördag. Jättekul att träffa Angelica igen och hon hade ordnat en jättefin träff med god mat, roliga utmaningar med mera. Butiken va fylld med fina saker och nyheter.

Ibland kan det vara riktigt roligt att åka på träff själv för då är det så mycket lättare att börja prata med andra människor.. det positiva med borden va att en del va runda och då satt man fler runt det, nackdelen va att man inte hade så mkt plats att ha sina saker och när jag har lite plats (i förhållande till att jag kånkar med mig) så blir det så krångligt att ha allt nerpackat...

Träffade fyra supertrevliga tjejer som jag fick bloggadresserna till men när jag kom hem sen så kunde jag inte för mitt liv komma ihåg var jag lagt lappen med bloggadresserna :( så typiskt, hade verkligen velat kika in till dem och lämna en kommentar... är det så att ni hittat till mig kan ni väl hojta till genom att lämna en kommentar så att jag kan kika in på era bloggar? Vore kul i så fall! :)


Här kommer en LO jag gjorde till den enda utmaningen jag hann delta i eftersom vi va bortbjudna på middag på kvällen kunde jag inte vara kvar så länge. Det va en jättefin skiss att skapa efter som va lite annorlunda... det här blev resultatet:Dessvärre skär scannern av några millimeter i nederkant men det får ni inte bry er om... de söta tjejerna på bilden är min lillasyster och Antonia. De har klätt ut sig i brudnäbbsklänningar mamma sytt för längesen och som numera används som utklädningskläder. Gillar verkligen det gula och rosa i kombination.

Snart är det påsk och långledigt, det blir härligt!! Om vi inte hinner höras innan dess så vill jag önska er en riktigt GLAD PÅSK!!!

Kram från mig,

1 kommentar:

rackarungen sa...

Jodå!! Jag hittade till dig!! Och klickar du på mitt namn så hittar du till mig.. Härliga Lo`s du gör!!

Kram från bordskamraten Gabriella

Related Posts with Thumbnails