onsdag 25 april 2012

{ Världens bästa 9-åring }


Idag fyller världens sötaste Olof 9 år!!

Jag är så tacksam över att få ta del av deras liv och att för första gången sen jag själv va liten att va en enda stor familj med allt vad det innebär och jag är glad över att Antonia får uppleva det jag upplevde med många syskon när jag växte upp! Det är en skatt som inte kan mätas med pengar att ha syskon!

Att hela familjen går upp tidigt på morgonen, sjunger och kommer med presenter när någon fyller år. Kändes som om Olof blev väldigt glad för sina presenter och än är det inte över då tre kalas väntar... :)

Jag gjorde detta kortet. Stämpeln från The Greeting Farm har Olof själv färgglagt (fast då visste han ju inte att jag använde den till hans kort ;)) med mina promarkers, han tycker det är roligt att färglägga och Antonia oxå så ibland får de vara med, det är mysigt!

Sen eftersom hans två favvofärger är grönt och rosa (!) cool kille! Så fick det bli ett kort i de färgerna!

Inuti är textstämpeln "Önskar dig en dag lika underbar som du" - älskar den stämpeln! :)

Det va allt från mig denna gång! ♥

Stor Kram

Emmeli

3 kommentarer:

Annette sa...

Vad roligt att höra att livet är så ljust och fint! Vi var också en stor familj. Vi var inte en stor familj enbart för att vi var tre syskon, utan för att vi då som nu umgås så många i släkt och vänkretsen. Som en italiensk storfamilj, det är härligt! Grattis till födelsedagsbarnet!

Maiden sa...

Hälsar på lite här hos dig, det var länge sen... Massa fint som vanligt! Stor kram

La Vikinga sa...

Borträknat dettakort då - men det had ejag inte sett när jag skrev förra kommentaren...

Charlotta

Related Posts with Thumbnails