torsdag 31 maj 2012

{ Du & Jag Älskling för evigt }


God morgon kära vänner!!

Här kommer en layout jag gjorde för ett litet tag sen... blev så kär i både majs färgglada kit och de nya produkterna från Heidi Swapp - allt hittar ni hos Mollys, of Course! ;) Som BTW har fått in massor med nytt, det får hon hela tiden men man blir ju helt tokig när man ser på alla nyheter och roligheter som kommer in! Vill ha, vill ha!!

Hoppas allt är bra med er där ute och att ni har mer tid att scrappa just nu än vad jag har... mitt fina scraprum lockar mig mer än nånsin och jag längtar så efter att få sätta mig en stund och pyssla men just nu hinns det inte med.

Om bara två veckor ska jag har överlämning av mitt hus och innan dess ska det sista flyttas och så ska det städas..

Sen är det lite smått kaotiskt där vi bor nu eftersom två bohagen ska få plats i ett hus och mkt måste gås igenom för att se vad vi ska spara och inte... sånt tar tid... men det känns skönt att något nytt händer varje dag mellan alla vardagsbestyr som jobb, middag, mat, och att sköta barn... igår fick vi dit vår nya ytterdörr och därmed fick jag äntligen en egen nyckel till huset... skönt! Så fint blev det oxå! Jag piffade och röjde lite jag med så nu börjar det likna något! :) Man får vara glad för varje litet framsteg och så småningom ser man nog ljuset i tunneln... :)

Ha en fin dag! ♥

1 kommentar:

Michaela sa...

Va fint! Ni är verkligen söta ihop!! :) Ha en underbar helg!

Related Posts with Thumbnails