tisdag 9 februari 2010

{ Min Sessas första två LO's }

Igår introducerade jag Antonia snart fyra år för scrapbookingvärlden på allvar. Jag visste att hon skulle älska det men har ännu så länge väntat lite då det innebär en del jobb att dra igång det här projektet... nu kommer det bli tjat om scrap så fort hon får se min scraphörna kan jag tänka mig. :-/

Hursomhelst hade vi så roligt ihop... hon har öga för det och har snappat upp en hel del från de LOs jag har gjort märkte jag... hon fick bestämma allt själv.


Hon valde vilken bild och placering hon ville ha på båda layouterna, valde färg på papper som bakgrund. Hon fick använda sig av stickers, blommor, pennor och en massa glitter lim till första LOn. Med pennan ritade hon en ram runt fotot och hjärtat som blev spill till en av mina LO's så det har jag klippt men det är hon som velat använda den.


Även denna LO valde hon bild, placering och färger på papper. Tog fram mina blomstansar och hon limmade själv på dem och satte dit dem. Sen tog hon lite Nalle Puh klistermärken och stansade dit det där hon tyckte passade. Sedan fick hon syn på en punchinella spill och ville sätta dit den men då hjäpte jag henne lite på traven både med placering och ditsättning. (har svårt för att inte hjälpa till och göra det "rätt" även om jag försöker stålsätta mig så att hon får göra helt på sitt sätt). Sedan målade hon med rosa gel roller på rött papper de söta huvudfotingarna som föreställer min syster och hennes familj... klippte ut dem och placerade ut dem. Sen ritade hon en båt direkt på det vita pappret.

Det märktes att hon va så nöjd och tyckte det va så roligt, det va nästan lögn att sluta då det va dax för nattning och godnattsaga... det får bli fler gånger helt enkelt! ♥

Tack för titten! ♥

7 kommentarer:

Helén sa...

Vilken duktig liten tjej, de blev ju jättefina! Hon har verkligen öga för det där! Jag har också en liten tjej som älskar att pyssla med mina scrapbookingsaker. :)

Anonym sa...

Sååå fina!!
Vad duktig hon är!!!

Anonym sa...

Sååå fina!!
Vad duktig hon är!!!

Sara-SaGam sa...

Hittade hit via Svensk scrapbooking och besöksräknartråden och tänkte öka på antalet besökare hos dig ;-) Vilka härliga Lo:s din dotter och Du gjort!

Scraptroll sa...

Amanda säger Tack så mycket! Hon tycker att Antonias LO´s var jättefina och att hon var väldigt duktig :-D

Morfen sa...

WOW vad duktig hon är, redan proffs! :D

Linda Horn sa...

Såååå duktig hon är, rena superproffs-scrapparen!! Jättefina LO's hon gjort ju!

Kram

Related Posts with Thumbnails