söndag 18 april 2010

{ Jag VANN på SS Forum!! }


Wihoooo!! Så glad jag är, tänk att det äntligen har lossnat för mig och jag kommit igång ordentligt med scrapbookingen och därmed kan vara med i lite roliga utmaningar att man sen ska gå och vinna till råga på allt, det är ju såååå roligt!!!

Min kära vän Sara messade mig igår och gratulerade till att jag vunnit, då hade jag inte en aning om var jag hade vunnit så jag fick en liten ledtråd: 80-tal av henne och då förstod jag ju var jag vunnit.

Förra månaden hade Svensk Scrapbookings forum 80-tal som månadens tema utmaning, jag som gillar 80-talet och faktiskt själv föddes då va ju inte sen att hoppa på... letade fram en bild på mig och mina syskon och scrappade med full entusiasm!!

Nu har alltså teamet på Svensk Scrapbooking utsett mitt bidrag som vinnare, det betyder så klart extra mycket när man vinner pga att det man gjort faller någon i smaken samtidigt som det kan vara kul att vara med i utmaningar där det lottas ut eftersom man då har lika chans att vinna. Vi har ju alla så olika stilar, tycken och smak men man får helt enkelt utgå ifrån sig själv.

Stort TACK vill jag säga, jag är så GLAD!

6 kommentarer:

Katja sa...

Wow, du är så himla duktig! Vad kul - stort GRATTIS! :) Kram

Daniela/Neliz sa...

Jag älskar din LO, den är så läcker! Stort grattis till vinsten!

Linda Horn sa...

Stort grattis!!! Väl värt!!

Carina sa...

Hej!
Är inte alls förvånad.Den är ju bara sååå fin!!!

Kram!

jenny sa...

Grattis! Vad roligt, det är du väl värd. Kram

Morfen sa...

Grattis!!
Så himla fin layout det där!
Kram

Related Posts with Thumbnails