tisdag 14 september 2010

{ Jag ger upp...}

Nä, det här håller inte längre - jag får sluta lura mig själv och erkänna mig besegrad. Köpmanin tog mig till slut och de stora bovarna va....


 Echo Park Papers två kollektioner som jag bara va tvungen att ha i min ägo - de fanns hos Scrap-Perra i ett kit till en billigare peng än om man skulle köpa det löst och jag vågade helt enkelt inte chansa där om de skulle finnas kvar när jag va färdig med mina hundra alster - att jag slog till!


Den andra va den omtalade: Washitejpen - Mollys Scrapbooking fick hem dem och jag va allt för nyfiken på denna tejp för att kunna motstå frestelsen att låta bli att köpa den - använde den och kan inte säga annat att jag bara älskar den och vill helst ha alla som finns i olika färger och mönster! ;)

Så det är dax att sluta lura sig själv och andra och bryta utmaningen MEN den har gjort mig gott i alla fall - jag hann göra ett stort antal alster innan jag föll för frestelsen att näthandla och jag är ändå lite mer försiktig nu än jag tidigare va och dessutom va det en sporre att klara så här långt... lite surt känns det förstås men efter mässan i Karlstad har jag faktiskt tänkt att hoppa på utmaningen igen och se om jag klarar den bättre då... hoppas det! :D

Måste ge stor Cred till de tjejer som tappert kämpar på - en del är redan i mål, andra har en liten bit kvar medan det finns några som har en bra bit kvar men tack vare peppningstråden på SS så tror jag att de andra tjejerna kommer att klara detta galant, så synd att jag inte va lika stark emot köpsuget som de. ;)

Så så va det med det - don't give promises you can't keep Emmeli ;)


14 kommentarer:

Dilorf sa...

Grattis! Du har kommit till insikt, även om du kanske inte klarade av att fullfölja utmaningen helt.. Det är inte illa det..

( själv har jag shoppat som en toka, men det är ju inte jag som betalar- eller ska ha det, så jag får mitt lystmäte för shopping stillat ändå.. 8) )
KRAM

TesaB sa...

Jamen alltså, gissa om man har full förståelse!!!! Och allt du hann med är ju en stor VINST!!! Eller hur! Och nu är du dubbelt belönad med SUPERFINA papper (visst har scrap-perra bästa dealen!!:):):))

Ska bli kul att se vad du hittar på med det nya!!!

Anonym sa...

Jag kör på utmaningen köp hundra saker innan du gör ett alster i stället. Jag beundrar dig för att ha försökt! Och det är inte dåliga saker du föll för :). Ser fint ut!
Ha en bra dag!

Linda Horn sa...

Du kommer igen vännen!!! Och då får vi andra passa oss. Förstår att du inte kunde motstå de oaoorena, de var verkligen DU!! Washitejpen är helt fantastisk, jag köpte en rulle på träffen i lördags - mitt andra och sista undantag. Nu har jag inte använt den själv än, men min väninna lånade av den, och det blev bara såååå läckert!!

Kör igång igen efter mässan, du kommer säkert att fixa det både galant och superfort!! Du var ju duktig ändå, som kom så långt!!

Kram

allram sa...

Välkommen till de normala. Jag hade aldrig klarat en sådan utmaning så att du höll så länge var jättebra. Jag förstår dig, papperna är ljuvliga!!

Pippin sa...

Jag kan förstå dig, det är extremt svårt att stå emot när man ser allt fint. Men som du säger så kan man ju alltid börja om. Och du har ju gjort många alster ändå.
Kram

Malin/Turbomalin sa...

Jag har faktiskt också fuskat lite, hittade bla primablommor som jag letat efter i ett år (just den sorten tillverkas inte längre)så jag shoppade dem.

Fusk ja - men jag kör på med utmaningen i alla fall. Jag sätter ju mina egna regler och det positiva för mig är att jag inte längre lägger 1000kr + på scrap-shopping i månaden. Så för mig har utmaningen ändå givit ett mycket bra resultat.

kram

Puman78 sa...

Papperna är ju helt underbara, så jag kan förstå att du inte kunde låta bli.
..men du hade ju kunnat låtit någon annan betalat ;)

Kamilla sa...

Äsch Emmeli, en gång är ingen gång ;) lite snedsteg måste man få ta *skrattar*
Du är tbx på ett kick ;) ;)
kram kram

Sara_80 sa...

Vilka underbara papper! :) Jag förstår att du inte kunde låta bli :)

Kramis

DesignAnnique sa...

Jag håller med de andra! Sånt händer - vi är trots allt inte mer än människor. Och känner du att det är bra för dig så kör en sväng till men sätt antalet lägre, så lyckas du lättare. Man KAN ju köra flera gånger på raken.. jag ska på min andra omgång när jag shoppat det jag bestämt mig (och Washitejpen ligger risigt till, det blir nog en rulle eller två sånt...:)) och haft ett par veckors paus. Den stora vinsten är ju trots allt att man använder det man har, och då spelar det ingen roll om man sätter 10, 25, 50 eller 100 alster som gränsen för nästa shopping. Bättre med ett mål som är nåbart och köra utmaningen flera gånger... tycker jag, trallala :)

NHL sa...

Jättehärliga papper! Washitejp är jag också nyfiken på, men börjar nog med att göra egna remsor á la Tesaprickiformar först. Det är så himla mycket man vill ha!
Scrapping göder verkligen ett shoppingberoende, så tycker att 100-alsterutmaningen var en bra grej, man blir att tänka efter lite. Själv försökte jag dock inte ens, men tanken har jag tagit till mig :-)

Marit sa...

Kan bara hålla med att papprena är super fina. Jag har nyligen best a walk in the park och sweet summertime. Du var ju duktig ändå som lyckades göra så många alster.

jenny/e.j.m sa...

Jag blev så full i skratt när jag läste ditt inlägg=)
Gissa vad jag har gjort idag?
Brutit min utmaning. Det låg underbara papper My minds eye Lost and found i mitt DT-paket. SEdan var det kört.Beställde alla från Stellas=)Men du har ju iallfallhunnit med en hel del alster=)

Kram
Jenny/e.j.m

Related Posts with Thumbnails