torsdag 30 september 2010

{ Mina första canvastavlor }

Till min älskade systerdotters födelsedagskalas scrappade jag för första gången två canvastavlor... det va riktigt roligt faktiskt. Hade köpt hem ett gäng 15x15cm canvaser att scrappa.

Den första tavlan jag gjorde använde jag mig av härlig petrolturkos akrylfärg, en som va ganska transparant och glittrig i tonen och en starkare som bakgrund till fotot. En underbar bild på min dotter och systerdotter som är från i midsomras. Dekorerade med blommor från Prima, halvpärlor, hjärtpin, smalt ljusrosa organzaband. Titeln är från Making Memories, fjärilar och årtal från Jenni Bowlin.

Den andra tavlan jag gav mig på ville jag testa att använda lite mönstrade papper till. Fotona är från när vi va barnvakt åt mina söta syskonbarn. Älskar dessa bilder och klara färger på Allis och Sune. Jag använde mig av min nya favoritpapperstillverkare Echo Park Papers - Walk in the Park, även stickersen är därifrån, kantstans från Martha Stewart, titel är foam thickers från American Craft.


Så ett sött kort till så klart!


Och så här blev det när allt va inslaget och vi skulle på kalas. Slog in tavlorna i cellofan.

Allis fick så mycket presenter att hon nog inte uppfattade så mycket, hon gillade dock pärlorna i paketet. Mamma och Pappa däremot blev jätteglada för tavlorna och det va ju roligt. Syrran vågade knappt ta ur dem från cellofanet. ;)

16 kommentarer:

NHL sa...

Jättefina tavlor! Vilken bra present! Gillade den vita allra bäst, så den blir kanske lite liftad en vacker dag :-) Köpte grejer till att göra canvastavlor med redan i våras, men fortfarande har det inte blivit någon....

Pippin sa...

Jättefina!

Anonym sa...

Så fina tavlor!!! Förstår att syster din blev glad!

Ber om ursäkt, fel stämpelleverantör på kortet. Rätt ska vara Kort & Godt, kostar 49 kr omonterad. Du kan få köpa den av mig för 45 inklusive porto, endast stämplad med en gång, den var inget för mig. Hör av dig, om du vill ha den.

Kram

Katja sa...

Åh vilka superfina tavlor du har gjort, love them! Korten blir också alltid så fina, jag ska försöka göra några i helgen. Var har du fått tag i de fina figurerna som du ofta använder dig av när du gör kort? Tusen tack också för bloggutmärkelsen ;) Stor kram!

Mikaela sa...

wow va underbara. vilka färger!

Morfen sa...

Hihi, Echo Park Paper - de funkar till allt!! De är så fantastiska. Vilka jättefina tavlor du har gjort - så kul att ge bort också.
Kramkramkram

Annette sa...

Jättefint! Gillar verkligen "Syskon", som är så fin i färgerna, man blir glad av att se den :)

Annette

Snabbscrapparen sa...

Syster dottern kommer att uppskatta tavlorna när hon tar sig en ordentligt titt på dem, det tror jag i alla fall. Båda är jättefina! Kram.

Diana sa...

Wow, verkligen jätte fina! De kommer hon vårda ömt och blir ett fint minne i framtiden!

Petra sa...

Oh, så fina de är tavlorna. Förstår att syrran blev glad. Jag gillade verkligen din LO om "Slättsjön" helt underbar med alla bilderna och wasitejpen. Du lyckas alltid få till det så snyggt. Önskar dej en trevlig helg.
Kram
Petra

allram/ Jenni sa...

Wow den första är precis mina färger och den andra är jättefin oxå. Jag har länge tänkt göra någon canvas, har köpt hem men längre än så har det inte blivit.

Cattis sa...

Vilken underbar present!!

Nanna sa...

Hej! Vad roligt det måste vara att göra tavlor av canvas :D Fina blev de också! Och kortet tilltalar mig verkligen även om jag ibland kan ha svårt för så mycket färger. På något sätt har du lyckats få en balans i färgspektaklet så att kortet ser spännande och fräscht ut, mao supersnyggt! :)

Nilma sa...

Guud vad roligt att scrappa canvastavlor! Det hade jag velat prova :D Dina blev ju supersnygga dessutom!

Sv: Fast jag kör på ju både med papper och digitalt och det funkar fint :)

Kajsan sa...

Ljuvligt altihop! :)
Älskar dina kort!! Och tavlorna var ju underbara! <3
Kram

Veronica sa...

Vilka härligt tavlor, de är jätte fina.
Ha en bra dag

Related Posts with Thumbnails