onsdag 29 december 2010

Mollys kit: { Tjejhelg i Karlstad }


Detta blev egentligen en dubbel LO fast jag scrappade dem var för sig...

I november hade Mollys Scrapbooking temat "Monster i Garderoben" det va ett charmigt kit med en massa söta monster i.... decemberkitet är minst lika fint men det har jag tyvärr inte hunnit börja på ännu. Vart lite trött på "julen" i scrapbookingsynpunkt då jag redan scrappat alla julbilder jag hade från tidigare jular för dt-kit och sen alla julkort som jag gjort... så jag har sparat det fina decemberkitet till årets julbilder istället som jag borde ta och framkalla snart för nu kliar det i fingrarna.

Men nu är det snart dax för januaris kit att dimpa ner i brevlådan och jag längtar som en tok, det är en liten julafton varje månad när Mollys kit kommer. Älskar den färgglada stilen, de söta figurerna, de handdjorda dekorationerna och allt så fint matchat från olika tillverkare... ja det känns som jag dragit högvinsten när jag hittade Mollys Kitklubb... flera av mina scrappande vänner har hakat på denna kitklubb, den är till och med så poppis att det blivit kö får att få plats som prenumerant... men nu är det så att inför januarikitet finns det ett par platser kvar så varför inte unna dig själv en liten för sen julklapp och prenumerera några månader på Mollys kit, eller testa ett till att börja med. Jag lovar, gillar du den färgglada, lekfulla scrapstilen så kommer du INTE att bli besviken! ;)

Ha det så gott kära vänner! ♥

2 kommentarer:

allram sa...

Läcker LO och jag håller med dig, Mollys paket är underbara. Väntar med spänning här oxå.

Kerryn sa...

I don't think I could narrow it down to 10, although seeing as I've seen so many people doing this I might have to try LOL.

Fabulous layouts Emmeli!!

Related Posts with Thumbnails