onsdag 10 augusti 2011

{ Åh va härligt det är att vara tillbaka...}


...i blogglivet igen och se att det faktiskt fortfarande kommer hit besökare - det värmer otroligt att ni vill kika in hos mig fortfarande, trots min frånvaro hela sommaren och trots att det numera handlar om inredning och inte så mycket om scrapbooking men det kan ju vara kul att variera sig lite...

Det enda som är jobbigt är att nu sätta sig in i hela blogspot-makeovern... allt tar ju jättelång tid att hitta och inget ser ut som det tidigare gjort så det kommer ta lite tid men förhoppningsvis har det blivit ännu bättre bara man fått kläm på det. :)

Tack så mycket för kommentarerna jag blir så lycklig varje gång jag loggar in och ser att det väntar en ny kommentar på mig... jag vill oxå bli bättre på att kommentera så fort jag hinner ta mig lite mer tid för bloggrundor - vänta ni bara! ;)

Ikväll vill jag bjuda på en otroligt söt bild från ikväll... världens charmigaste hund (näst efter Macho) har somnat där Antonia bäddat ner honom tillsammans med henne - är det inte såååå sött så säg?!


Nu lyssnar jag på ljuv kärleksmusik på spotify och så ska jag försöka ta tag i evighetsprojektet... välja ut bilder för redigering och framkallning... har lixom inte haft tid till sånt men nu är jag så sugen på att få lite scraptid och med höstens scrapträffar i åtanke så måste jag ju ha lite nytt material. Foton sen i våras ska framkallas och det är några tusen att gå igenom... hmmm kan ni förstå att jag tagit över 30.000 bilder med min systemkamera sedan jag köpte den i maj för två år sen... det är bra jobbat, eller hur?

Vi hörs i morgon!

Kram kram

4 kommentarer:

ingba sa...

Det är så kul att höra ifrån dig och lite nyfiken är jag också på hur huset ser ut nu.

kram Inger

Petra sa...

Kul att se dej här igen, var här o surfade så sent som igår för att hitta inspiration till en LO.
Kram

Katja sa...

Åh vilken underbar bild, alldeles ljuvlig! <3

Morfen sa...

Naaaaw, vilken otroligt gullig bild! Kram

Related Posts with Thumbnails