fredag 23 september 2011

{ DT Mollys: Adorable and Sweet }


Så roligt det är när man hittar det perfekta fotot till de perfekta papperna eller tvärtom. Det blir så roligt och lätt då! Crates kollektion Random passade perfekt till detta ljuvliga foto på min dotter och mina syskonbarn. Ett extra speciellt foto för mig gör ju att man vill få till det lite extra när man scrappar det och när jag fick se Random så sa det bara klick!

Jag använde det mönstrade pappret med jeansbakgrund som stomme på layouten, perfekt till lille Sunes klädsel. Sen tog jag fram de ljuvliga färgerna i flickornas färger med den andra mönsterpapperna från samma kollektion. Det gula pappret är från 6x6-stacken. Jag har sandpapprat kanterna lite för att få en lite mer sliten look. Sen har jag satt dit vackra dekos i form av stickers och chipboards från samma kollektion. Jag behövde inte ens komma på titeln själv för den fanns ju där i chipboardarket "adorable and sweet" som gjort för ett sånt här foto. Ja man kan inte annat än att bli kär i Crates Random. :)
Alla papper och tillhörande decos hittar ni i Mollyshoppen!

Nu önskar jag alla en trevlig helg! Ikväll vankas kräftskiva med jobbet, det ska bli riktigt kul även om jag fortfarande är lite matt och hostig efter sviterna av förkylningsinfluensan... men lite god mat och trevligt sällskap kan man ju inte motstå... ;)

2 kommentarer:

Michaela sa...

Gulligt! Häftigt det var med "jeans-bakgrund".. Gav en härlig färg och tyngd till det hela :)

Annette sa...

Håller med dig, de papperen är härliga och de passade perfekt till fotot - så snyggt!!

Related Posts with Thumbnails