onsdag 14 september 2011

{ DT Mollys: Mina Flickor }


Hej på er!

Det känns toppen att vara tillbaka hos Mollys igen och inspirera med allt fint material som finns i shoppen. Fastän att jag haft scrappuppehåll sedan april så har inte shoppingen slutat, det går ju inte när det dyker upp så mycket fint i Mollyshoppen stup i ett. ;)

Lilo är så go', hon visste precis vilka serier som skulle passa mig förträffligt när jag nu är tillbaka i scrappandet igen. Nämligen Crates nya kollektioner Random och Farmhouse. Ljuvligt vackra!

Här har jag skapat med Crate's Random. Jag använde ett mönstrat papper som bakgrund (och för att dessa papper är precis lika fina på baksidan som framsidan, vilket som nu är vilket) så beställde jag flera dubletter för att jag skulle kunna välja båda sidorna om jag ville. Vilket var tur i det här fallet då jag ville ha baksidan som bakgrund och framsidan av pappret i mindre skala. Gillar småmönstrade papper för då behöver man inte ha med så mycket papper för att man ändå ska kunna se mönstret.

Det finns många fina dekorationer och komplement till denna papperskollektion. Här har jag använt både chipboard, veckade blommor, alfabet och stickers från Crate's Random, vackert, roligt och lättscrappat!

Mer inspiration hittar du förstås i Mollybloggen, ser oxå fram emot de stundande kurserna - ska ni delta? Går inte att missa! :)

/ Stolt Designer hos Mollys Scrapbooking 


4 kommentarer:

Michaela sa...

Superfint! Du har verkligen öga för det där! :) Kan man beställa såna där scrap-prylar på Internet? Har du nån bra sida att rekommendera? :)

Annette sa...

Åh, den är så härlig!! I kväll när barnen är nattade skall jag också scrappa i färg! Kul att du scrappar och att du scrappar för Mollys :)

Michaela sa...

Tack för kommentaren :)

..och tack för förslaget på scrap-sidan! :) Nu har jag lagt in en beställning, - den kommer nog inom några dagar. Ska bli roligt!! Jag scrappar ju inte riktigt så seriöst som du, jag mer "light-scrappar" typ.. :P Det får duga för mig:)

Ha en bra vecka! kramar.

Linda sa...

Såååå himla läcker!!! Underbar!!

Kramar

Related Posts with Thumbnails