onsdag 14 september 2011

{ Minialbum Graphic 45 }


Igår gick jag igenom lite vad jag lagt upp på bloggen och inte, insåg att det var en del alster kvar som jag gjort och inte visat innan min scrappaus och de vill jag förstås lägga upp i bloggen oxå.

När jag designade för LScrapbooking fick jag dessa ljuvliga papper från G45, kanske inte min stil av papper på ett sätt men samtidigt älskade jag det gamla filmstjärnetemat, och eftersom jag ville utnyttja och se papperna så mycket som möjligt gjorde jag ett minialbum av min BIA. Det blev en bok om mina favvofilmer. Jag älskar att kolla på film fast nu för tiden tycks jag aldrig har tid och ro att sätta mig men i denna har jag tänkt att samla filmer som jag verkligen gillar på olika sätt - det är så lätt att glömma en bra film när man vill se om den igen...Sen bilderna togs har jag stämplat upp linjerade "listor" där jag fyller på filmer allteftersom jag ser dem eller kommer på en film jag vill skriva dit. :)

Roligt att se att ni är många som besöker mig, extra roligt att få kommentarer - tack till er som tar er tid att lämna en liten hälsning! Jag är själv urdålig på att skriva kommentarer och överhuvudtaget besöka bloggar just nu när det är så mkt annat som måste göras - jag har full sjå att underhålla min egen blogg så jag säger inget ;). Roligt i alla fall att läsa en kommentar när det dykt upp en!

Kram och en bra dag önskar jag er!

Här på jobbet har jag haft påhälsning av en mus - så nu blir det sanering! :)

1 kommentar:

Skärviknina sa...

Jättefint album! Kul sätt att spara biobiljetterna på.

Related Posts with Thumbnails