tisdag 6 december 2011

{ Pepparkakshuset...blev insnöat }


Förra veckan gjorde jag, Antonia och Sofie pepparkakshus... jag hade värsta visionen om hur det skulle bli. Hade förstås köpt färdiga delar (från Ikea) som vi sen skulle dekorera... såg det framför mig som denna bilden:


Det började väldigt bra faktiskt... jag dekorerat rätt så fint runt dörr och fönstren, en söt hjärtankrans på dörren och fina små dekosströssel som jag pillade dit...

Jag spritsade så fint zickzack runt hustaket och gavlarna för att inte limmet från limpistolen skulle synas (japp jag erkänner)... oxå det blev så fint.. MEN så tog kristyren slut och jag skulle göra mer... tänkte att den kändes lite lösare men så va floursockret nästan slut så jag körde på i alla fall... ganska tjocka zickzacksträngar där nonstopen skulle fästas... och vad händer - den är alldeles för lös och allt bara rinner ner från taket och rakt på min fina dekorerade dörr... man kan säga att det är ett pepparkakshus med all snö från förra vintern på... visste inte om jag skulle skratta eller gråta... till slut valde jag att skratta och därför visar jag detta pepparkakshus för er nu! :)Så vad säger ni? ;)


PS. Från och med idag ska jag försöka bjuda på ett julinspirerat inlägg om dagen fram till jul - har varit alldeles för dålig på att både hitta tid till bloggande och pysslande... men som sagt, vill och måste ju ta tag i det! :) Välkommen tillbaka snart igen! ♥


3 kommentarer:

Marie sa...

Charmigt och det där med limpistol lät inte helt fel. Brände mig på sockret ifjol. Vill helst inte göra om det. ;)
Kramen
Marie

Michaela sa...

Jag tycker det ser riktigt snöigt och vintrigt ut :)) Det är verkligen inte det lättaste att göra pepparkakshus. Man blir lätt lite frustrerad ;) haha... jag ska dekorera mitt nu med snart. Fredag får det bli. Kanske kommer en bild på katastrofen då. hihi. Ha en fin kväll!!

Lilla Anka sa...

Hej där! Jag tycker att pepparkakshuset blev läckert! Det ser ut som grädde på taket.......

Related Posts with Thumbnails